Taxi Centraal Station Antwerpen  thumbnail

Taxi Centraal Station Antwerpen

Published Jun 18, 23
7 min read

Taxi In Hasselt

We hebben een hele leuke dagtocht gemaakt met Nyoman. Keurig op tijd arriveerde hij bij ons hotel en samen hebben we de dagplanning gemaakt. Heel leuk om Bali te verkennen met een local, zo kom je ook op andere mooie plekjes waar weinig toeristen zijn. Naast een leuke gids ook een goede chauffeur in het chaotische verkeer op Bali.Wij zullen er in de toekomst zeker nog eens gebruik van maken wanneer we terug gaan naar het geweldige Bali. Een aanrader! Grin Ineke van der Stel – 2016-11-23 23:53:29 Terug van 3 weken Bali,een prachtige vakantie gehad mede dankzij onze chauffeur/gids Daniel. Een humoristische, bescheiden en gepassioneerd man die veel weet te vertellen over Bali.

Ook is hij erg flexibel - taxi tielt. Hij geeft tips en spitst zijn het programma geheel toe op je wensen. Wat wij heel prettig vonden was dat hij ons voor een prikkie ophaalde van de airport en ons ook weer wegbracht (met zelf geplukt fruit). wij kunnen hem van harte aanbevelen aan iedereen.Gelukkig wist Nyoman precies waar hij ons langs moest leiden om ons de mooiste plekjes van het eiland te laten zien - taxi gent prijs. Mijn complimenten! Zeker een aanrader, erg vriendelijke gids met meer dan voldoende kennis van het Engels. Tessa Rens van Diesen – 2016-10-18 08:41:17 Voor onze vakantie hebben wij contact met Daniel en Walter gezocht en gevraagd voor ons een programma samen te stellen, en dit is perfect geregeld.Het is een heel vriendelijke man, spreekt een aardig woordje Engels en erg verantwoordelijk rijdt. Je hebt al snel een band met hem. Hij weet je buiten de “toeristen tijd” om naar de bezienswaardigheden te brengen, waardoor je in alle rust kan genieten van de bezienswaardigheden in Bali. Aanrader is oost Bali waarbij de een waterval hebben gezien, het royal waterpalace en royal swimmingpool en het vergin beach hebben bezocht. taxi wars.

Engelse Taxi 3 Letters

Hij is een rustige, vriendelijke man met een aanstekelijke lach. Hij laat je alle plekken zien wat je wilt en heeft tips. Hij weet veel over Bali te vertellen. Hij was op tijd en heeft een mooie, nette bus. Zelfs doekjes en water om af te koelen. Ook voor onze dochter van 4 jaar was hij heel lief.

Allebei de dagen zijn prima verlopen. De heren waren keurig op tijd bij ons hotel, spraken duidelijk engels en waren zeer vriendelijk en uitstekende chauffeurs. Ze hebben ons prachtige plekjes laten zien en we zijn veel te weten gekomen over het leven in Bali. Een aanrader!! Miranda van Osch Hannie en Jo – 2016-10-03 17:29:18 Wij zijn net terug van 3 weken Bali.

Hij is een prima gids, is altijd vrolijk en weet van je vakantie een onvergetelijke herrinering te maken. Hij is betrouwbaar, heeft een schone auto en uitstekende service. taxi huy. Zeker een aanbeveling waard . Hannie en Jo Marije & Sander – 2016-10-03 11:19:57 Wij zijn net terug uit Bali en hebben drie top dagen gehad met Nyoman! Echter een aanrader.

Het waren leuke dagen met Nyoman als gids. Een rustige vriendelijke gids zeer veel wist te vertellen over het een en ander van zijn Bali. taxi melkior liège. Kortom zoek je een rustige spontane vriendelijke gids dan zou ik zeggen Nyoman. Volgend jaar hebben wij Nyoman weer als gids dat is zeker. Gerard Marion – 2016-09-18 14:41:15 Wij zijn in augustus op Bali geweest en hadden in Nederland al 4 dagen Nyoman geboekt.

Hij had altijd water bij zich voor ons. We hebben met hem besproken wat wij graag wilde bekijken en daar hebben we een soort van programma op gemaakt. Nyoman spreekt redelijk Engels en gaf ons ook nog tips om dingen te bekijken of gaf een alternatief. Nyoman wist veel te vertellen en was oprecht geïnteresseerd en wellicht soms ook gechoqueerd, over hoe de dingen in Nederland geregeld zijn.

Taxi Liège

Als je op zoek bent naar een goede en vriendelijke chauffeur, twijfel niet en neem contact op met Walter! Super!! Martien en Patricia Carin & Mirella – 2016-09-16 12:31:38 Wij hebben in juni 2016 voor de 2e keer met Made opgetrokken. Wat was het leuk om hem weer te zien en het voelde weer als vanouds (taxi bestellen gent).

Hij deed goede voorstellen en liet voldoende ruimte om onze wensen in te passen. Hij is een goede chauffeur, voorkomend en behulpzaam en spreekt goed Engels. Hij heeft veel verteld over het echte Bali, het Bali achter het toerisme. taxi gent prijs. Achteraf zijn we blij dat we deze afspraken vooraf in Nederland al hadden vastgelegd via Walter.

Yvonne Aad en Ingrid van der Weerd – 2016-08-15 19:36:59 Alweer een week terug uit het mooie Bali,we hebben 2 fijne dagen gehad met Gusthi die wij hadden geboekt via Walter, Gusthi is een fijne aardige man die veel kan vertellen over zijn Bali we hebben veel mooie plaatsen bezocht en veel gezien zoals de grote rijstvelden die worden beschermd door Unesco en natuurlijk verschillende tempels, Gusthi spreekt goed Nederlands wat toch wel fijn is als je de hele dag met hem op pad ben.

Via de Nederlandse contact persoon Walter heb ik veel, goed,snel en plezierig mail contact gehad over onze reis. Dit alleen al gaf heel veel vertrouwen en mag ook onderstreept worden: Een top service van Walter van begin tot einde. Ogi heeft ons het Noorden / Westen van Bali laten zien, en Gushti het midden en zuiden van Bali.

Daarnaast altijd bescheiden, behulpzaam, vrolijk en opgewerkt. Bovendien zijn Ogi en Gusthi zeer betrouwbaar en kalm in het drukke verkeer van Bali. Gusthi spreekt uitstekend Nederlands,ideaal voor kinderen. taxi london price. We hebben een prachtige reis gehad, heel veel gezien, gedaan en genoten met 2 super chauffeurs uit Bali, mede dankzij Walter!. Bedankt Ogi, Gusthi en Walter en veel suc6 voor de toekomst.

Taxi Oudsbergen

Lowie en Marion Margreet – 2016-08-14 19:21:10 Wij zijn 1 dag met Nyoman, 1 dag met Ogi en 1 dag met Daniel op pad geweest. Stuk voor stuk hele gezellige mannen die veel weten te vertellen over alles waar ze met je naartoe gaan, maar ook veel over het hindoeïsme, onderwijs en alles waarin we interesse toonden. prix d'un taxi au km.Spreken alle drie goed engels. We kunnen ze van harte aanbevelen en we zullen zelf ook zeker de volgende keer weer gebruik maken van hun diensten Margreet Fam. Lange – 2016-08-14 13:01:28 Wij zijn vier dagen op pad geweest met Daniel en hebben het super gehad. Hij heeft ons prachtige dingen laten zien - Taxi Brasschaat.

Hij heeft onze 6 daagse rondreis verzorgd. Hij heeft ons overal naar toe gebracht. Werd het schema een beetje veranderd dan was dat voor hem geen enkel probleem. Hij heeft ook veel informatie gegeven en stond altijd ruim voor tijd klaar met zijn bus om ons op te halen. Als het regende had hij paraplu’s, hij kocht wat lekkere hapjes voor ons en had altijd water bij zich.

Spreekt daarnaast ook nog eens goed Nederlands! Gusti denkt mee, heeft goede ideeën wat leuk is om te bezichtigen in Bali. Hij weet over alles in Bali wel wat te vertellen. Kortom zeker een aanrader om samen met Gusti op pad te gaan!!! Mervin en Jolien rudi en jolanda – 2016-07-05 16:45:23 bijna weeral een week terug van het mooie bali,weederom voor de derde keer op stap geweest met nyoman2 het is altijd een feest om met hem op stap te gaan,snappen soms niet waar hij al die kennis vandaan haalt,geweldig,hellaas is het weer voorbij en wie weet wat we in de toekomst nog gaan doen als het bali wordt infomeren we via walter weer om nyoman als gids en goede vriend te jullie wel voor de super service en vriendelijkheid enzv…… bye bye geweldige tijd gehad.

A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

De toeristische plekken die je gezien moet hebben op Bali, maar ook de rustige plekjes waar geen toeristen zijn - taxi streaming. Op deze plekken kan je hele mooie foto’s maken en het fijne is juist dat er geen andere toeristen zijn. Wij willen jullie Daniël echt aanraden als privé chauffeur!! Thank you Daniel (Luchthavenvervoer Ekeren).

Taxi Vert Bruxelles Téléphone

Zowel met Daniel als Nyoman trips gehad en over beide zeer tevreden. Goede auto’s, vriendelijk en gastvrij! Zeker aan te raden, Arnold vd Eeden – 2016-06-26 16:48:50 We zijn net terug uit Bali. Wij hebben 2 keer een dagtrip gemaakt met Daniel. We hadden geen betere keus kunnen maken. Het waren twee mooie dagen, waar Daniel ons naar vele mooie plekjes heeft gebracht - taxi zaventem bruxelles.

Latest Posts

Kinesist Knokke

Published Jun 21, 24
4 min read

Thaise Massage In Diensten En Vakmensen

Published Jun 18, 24
8 min read

Rueanthai Massage - Noordwijkerhout

Published Jun 10, 24
7 min read