Dubbele Brandwerende Draaideuren  thumbnail

Dubbele Brandwerende Draaideuren

Published Aug 01, 23
8 min read

Zwenkbare Brandhaspels 30mMet die rechtsvorm ben je de enige die verantwoordelijk en aansprakelijk is voor het bedrijf. Onderhoud Haspels. Freelance of zzp is geen rechtsvorm, maar een term die aangeeft dat je zelfstandig werkt zonder dienstverband. Een veelgestelde vraag bij het KVK-Adviesteam is of je als beveiliger met maar 1 opdrachtgever wel ondernemer bent.

Maar hoe zit dat als een beveiligingsbedrijf je inhuurt? Dan is het belangrijk de schijn van loondienst te voorkomen. Vooral als het om een opdracht voor langere tijd gaat en het je enige opdrachtgever is. Jij en je opdrachtgever moeten de Belastingdienst dan laten zien wat voor arbeidsrelatie jullie hebben.

Als je zeker weet dat je niet in verkapte loondienst werkt en er sprake is van opdrachtgever en opdrachtnemer, kun je dit vastleggen met een modelovereenkomst. Met zo’n overeenkomst sluit je een mogelijk dienstverband uit (brandwerende poorten). Bij de Belastingdienst vind je modelovereenkomsten voor verschillende branches. Controleer wel de geldigheid van de modelovereenkomst.

ALL FIRE SECURITY

Risquons-Toutsteenweg 536, 7700 MOESKROEN
+32 (0)56 42 32 29
Klik hier voor meer

Deze datum vind je bovenaan de modelovereenkomst. Alleen degene die de modelovereenkomst heeft opgesteld, kan de geldigheid verlengen. Je mag ook zelf een modelovereenkomst opstellen. Deze moet je daarna eerst ter beoordeling voorleggen aan de Belastingdienst. Jij bent verantwoordelijk voor wat er binnen je onderneming gebeurt. Voor risico’s die je niet wilt of kunt dragen, kun je een verzekering afsluiten.

Breng in kaart welke risico’s jij loopt en vraag advies bij een verzekeringsadviseur. Schilpzand vult aan: “Vaak stellen opdrachtgevers een aansprakelijkheidsverzekering als eis bij het aangaan van een overeenkomst.”.

Brand Evacuatieplannen

door mrt 22, 2023 Categorie 1Het leven van een beveiliger gaat niet altijd over rozen. Tijdens een dag werken kan er ontzettend veel gebeuren en kan je ook in vervelende situaties terechtkomen. Zeker wanneer je in het nachtleven actief bent of je als beveiliger op festivals staat, kan je in.. Adresseerbare Branddetectie..Heb je de juiste leverancier en hoe ga je de verpakkingen bedrukken? Dit kan je op verschillende manieren regelen maar welke manier werkt het beste voor jou? Dit... door sep 2, 2022 Wonen. Installaties Rook AfvoerBij de meeste huizen in Nederland staan geen beveiligers, wel zijn er steeds meer mensen die gebruik maken van bijvoorbeeld een camera in hun deurbel en ook is het niet verwonderlijk om een camera aan te treffen in huis of aan de gevel bevestigd.

door jul 5, 2022 Inrichting, Wonen, ZakelijkJe kent vast wel een aantal mensen die pvc vloeren in huis hebben liggen. Misschien ben je zelf ook wel van plan om voor deze vloer te kiezen. Dit is allemaal natuurlijk niet zonder reden, want er zitten veel voordelen aan het hebben van een pvc vloer.

door jun 28, 2022 ZakelijkAls beveiliger heb je te maken met een groot aantal aspecten. Je moet ervoor zorgen dat het object of de plaats die jij beveiligt veilig is, dat is vanzelfsprekend. Maar je moet ook communiceren met alle betrokken partijen, ervoor zorgen dat alles volgens de... door jun 27, 2022 ZakelijkIn deze blog nemen we graag met je door wat je kunt verwachten als het gaat over Juridisch advies ontslagrecht.

Waarom een jurist in de arm nemen? Het is bijzonder belangrijk dat in de... door jun 21, 2022 Wonen, ZakelijkNu 5G voor veel mensen steeds meer een optie is, lijkt het ons goed om nu eens uit de doeken te doen wat je precies hebt aan deze nieuwe technologie. Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Brandbeveiliging Schuimblussers

door jun 8, 2022 KledingEen rolex horloge kopen is een bijzonder moment. Vaak moet je sparen om een dergelijk sieraad te kunnen kopen. Als het dan zo ver is, is dat natuurlijk erg leuk. In deze blog doen we een aantal opties uit de doeken. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. (Informatie Brandhaspels)..Het is van belang dat je jezelf onderscheidt, zodat je voor kunt blijven op de concurrentie. Als bedrijf is het daarom erg belangrijk dat je ergens in... door mrt 30, 2022 Inrichting, WonenIn dit artikel gaan we het hebben over hoe jij je woning het beste kunt beveiligen. Er zijn steeds meer mogelijkheden om je huis goed te beveiligen en steeds meer mensen lijken hier ook voor te kiezen.

Je woning is de plek... door feb 2, 2022 Categorie 1Wanneer je zaterdagavond thuiskomt kan het weleens zo zijn dat je je sleutels verloren bent in de kroeg. Niet een van de leukste ontdekkingen, vooral niet op zo'n onguur uur. Gelukkig is er altijd een expert die jou kan helpen: de slotenmaker.

door jan 10, 2022 ZakelijkIn deze blog nemen we met je door hoe jij als beveiliger veiliger kunt werken binnen een bedrijf of als zzp'er. In vele gevallen hebben bedrijven veiligheidsexperts in dienst. Volgens de wet is dit noodzakelijk. Als je zelf veiliger wilt werken als beveiliger bij een... door dec 21, 2021 ZakelijkAls beveiliger draait het er natuurlijk om dat je maatregelen treft om een doel te beschermen. Plaatsing Brandwerende Scheidingswanden.

Bij cybersecurity gaat het ook om het feit dat je een bepaald doel beschermen wil. Al is dit doel digitaal in plaats van... door dec 20, 2021 Kleding, ZakelijkAls beveiliger is het erg belangrijk om herkenbare kleding te dragen. Waarom dat eigenlijk zo is en hoe de baas aan werkkleding komt? Dat is wat in deze blog behandeld zal worden.

Advies Branddosiers

door dec 13, 2021 ZakelijkVandaag gaan wij in deze tekst behandelen hoe belangrijk eenvoudige communicatie voor beveiligers is. Dat is door de jaren heen natuurlijk hier en daar best wel veranderd omdat we bijvoorbeeld nu de beschikking hebben over smartphones. Vroeger waren die dingen er nog... door dec 13, 2021 ZakelijkWanneer je iemand een geschenk wilt geven is het natuurlijk erg tof als dit er helemaal tiptop uitziet.

En... door dec 8, 2021 ZakelijkHeb je interesse om beveiliger te worden bij onder andere evenementen, maar heb je nog niet zo’n goed beeld bij de werkzaamheden die een beveiliger uitvoert? Dan is dit artikel voor jou! In dit artikel lees je alles wat je moet weten voor de baan van beveiliger - Fluorescerende Signalisatie.

door dec 8, 2021 Wonen2021, wat heeft het voor ons nog in petto? Wat zou het geweldig zijn om dingen te kunnen voorspellen. Als je alles achteraf bekijkt, weet je alles van tevoren. Sommige ontwikkelingen hadden we echter niet kunnen voorspellen. Voor de beveiligingssector komen veel van... door dec 8, 2021 Categorie 1Beveiliger als beroep - Verkkosivusto.

Tenzij er een hoop waardevolle spullen in die kunststof bakken zitten natuurlijk. Of als je te maken hebt met... door nov 26, 2021 ZakelijkTrui borduren. Dat is nu echt iets waar je originele resultaten mee kunt bereiken. En dat is heel handig wanneer je een beveiligingsbedrijf hebt. We nemen even de voordelen van bedrijfskleding met je door (Zwenkbare Brandhaspels 20m).

Erg leuk!... door nov 10, 2021 ZakelijkEen industriële afstandsbediening is in veel situaties erg handig. Wij nemen een aantal van de situaties met je door waarbij een industriële afstandsbediening een essentiële rol speelt bij het garanderen van de veiligheid. Lees daarom snel verder en doe je voordeel... door nov 10, 2021 ZakelijkEr kunnen allerlei redenen zijn waarom het echt de moeite waard is om een deurwaarder in te huren.

Techniekers Persslangen

Lees snel verder. Deurwaarder Hengelo helpt je graag verder om diverse problemen op te lossen. Redenen om een... door nov 9, 2021 ZakelijkEen uitzendbureau docenten is de ideale plek om snel aan een docentenbaan te komen. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig om een leraar te kunnen worden? We nemen met je door hoe je precies een leraar zou kunnen worden.

door nov 5, 2021 InrichtingBenieuwd hoeveel u voor een gietvloer moet betalen in uw bedrijf? Het is lastig om een exact getal te geven als prijs aangezien de prijs afhangt van verschillende factoren. Paar voorbeelden van deze factoren zijn de soort gietvloer, de kleur, de afwerking en het... door nov 3, 2021 ZakelijkBen jij beveiliger en is dit nou echt een baan die goed bij je past? Dan heb je waarschijnlijk erg veel plezier in je werk en dat is zeer belangrijk.

Waarschijnlijk ben je een groot gedeelte... door nov 3, 2021 WonenEen huis kopen is een hele stap, zeker als je voor het eerst een huis koopt. Je hebt geen idee waar je allemaal op moet letten. Heb je er bijvoorbeeld wel eens op gelet of je huis wel veilig is? Welke valkuilen er bestaan bij het kopen van een huis? Vragen waar je...Wat zijn flashcards? Flashcards zijn kleine notitiekaartjes die gebruikt worden voor het testen en verbeteren van het geheugen door het... door nov 1, 2021 ZakelijkAl heb je grootse plannen of twijfel je nog aan je eigen plannen. Je kan geen bedrijf starten zonder een stabiel plan. Kijk eerst naar wat je mogelijkheden zijn voordat je in het diepe springt.

Voorbereiding Doe eerst... door okt 29, 2021 ZakelijkBen jij van plan je eigen beveiligingsbedrijf op te richten? Dan is een bv rechtsvorm in veel gevallen een uitstekende keuze. Dit is onder andere te danken aan de beperking van de aansprakelijkheid, d. w.z. de aandeelhouders zijn alleen aansprakelijk met het vermogen...

Video Brandveiligheid

Daarom kijken we snel met je in deze blog naar hoe het in elkaar zit. Een stemacteur studeert en traint vele jaren. Het kan 3 of 4 jaar duren voordat de investering in tijd, training en apparatuur iets oplevert.... door okt 28, 2021 ZakelijkWil je graag je bedrijfskleding bedrukken, dan kan dat - Installatie Brandwerende Deuren.

Latest Posts

Luchthavenvervoer Dendermonde

Published May 21, 24
7 min read

Huis Bouwen Voor 200.000 Euro

Published May 07, 24
5 min read

Billo Luchthavenvervoer Tui

Published May 07, 24
7 min read