Auto Huren Utrecht  thumbnail

Auto Huren Utrecht

Published Jun 12, 22
5 min read

Een Auto Huren

Auto huren? Wanneer u een auto wilt huren in België, zijn wij op dat gebied een vooraanstaand bedrijf. Wij bieden premium modellen van de bekende autofabrikanten voor een lage prijs.  Wij hebben  jarenlange ervaring met huurauto's en bieden wij aantrekkelijke huurvoorwaarden. Daarnaast hechten wij waarde aan een uitstekende klantenservice. Het voordeel van een auto is dat u flexibel kunt reizen waar en wanneer u wilt. Auto's verhuren over heel Belgie en Nederland. Uiteraard horen daar luchthavens en grotere steden bij, zoals onder meer Brussel, Antwerpen en Gent. De locaties in Brussel zijn bijvoorbeeld het Brussel Zuidstation, het Hilton Hotel en Brussel Airport. Op al onze locaties zijn alle typen personenauto's te huur. U kunt het gemakkelijkst een auto boeken via onze website, maar indien nodig kunnen wij u ook telefonisch informatie verschaffen. Hier een auto huren betekent een ruime keuze in nieuwe auto's, een lage prijs, en de onovertroffen service van een ervaren bedrijf.

Ervaring in verhuur

Maak gebruik van onze ervaring en expertise in uw zoektocht naar de juiste huurauto. Een auto huren bij ons doet u bij heel wat locaties over de hele wereld. Ons uitgebreid wagenpark biedt oplossingen voor al uw vragen.  Gaat u verhuizen en zoekt u een verhuiswagen, een bestelwagen of een auto met veel kofferruimte? Gaat u op vakantie met het hele gezin en zoekt u een ruime gezinswagen? Een auto huren voor een citytrip of een roadtrip? Deze website biedt oplossingen op vier wielen voor al uw problemen en noden.

Flexibele autoverhuur in 15 filialen

Of u nu particulier bent of professional, bij Luxauto kunt u terecht voor autoverhuur op maat. Met 15 verhuurkantoren vindt u ons overal in België. Zo vertrekt u bij ons altijd vlotjes met uw huurauto, minibus, bestelwagen of vrachtwagen. U kiest bovendien uit een perfect onderhouden wagenpark van meer dan 1500 voertuigen. Daarom is autoverhuur bij ons ook zo flexibel. Huur uw voertuig van 1 dag tot 24 maand. Huur uw bestelwagen per uur. Breng uw voertuig binnen op een andere locatie dan vertrek. Reserveer online, telefonisch of in een kantoor in uw buurt.

Net zoals bij Sunny cars is de prijs is afhankelijk van een aantal factoren. De prijs die je betaald zal afhangen van het type wagen dat je kiest, de periode waarin je huurt en hoe lang je deze wagen wil huren. Discover Cars werkt op vrijwel dezelfde manier als Rentalcars.

In feite lijken de twee websites erg op elkaar - auto huren madrid. Als je Rentalcars al eerder hebt gebruikt, zal Discover Cars je heel bekend voorkomen. We gebruikten Rentalcars voor onze Azoren reis omdat we Discover Cars toen nog niet kenden. We hebben Discover Cars echter wel gebruikt voor andere reizen die we na de Azoren hebben gemaakt.Het boekingsproces bij Discover Cars is net zo intuïtief als bij Rentalcars. Alle tarieven zijn inclusief schadeverzekering ( CDW ) en ik vind het fijn dat het eigen risico al duidelijk op de pagina staat waar je de wagens kan vergelijken. Ook vind je hier het aantal inclusieve kilometers en staan het annuleringsbeleid en brandstof beleid ( vaak dien je je wagen vol af te halen en terug vol in te leveren) duidelijk vermeld (auto huren zonder creditcard antwerpen).

In sommige gevallen wordt tijdens het boeken wel een volledig restitueerbare aanbetaling in rekening gebracht. je betaalt dus bij je boeking en krijgt het volledige bedrag terug mocht je annuleren. Indien je graag extra gemoedsrust hebt, kan je kiezen voor een volledige dekking die onder meer het eigen risico, de eventuele sleepkosten van je wagen en zelfs de kosten voor een eventuele taxi dekt - auto huren aix en provence tgv.

We gaan altijd voor alleen de basis schadeverzekering ( basis CDW ). We hebben echter de prijzen van deze schade verzekering 'tussen Rentalcars en Discover cars een aantal keer vergeleken en Discover car lijkt elke keer goedkoper te zijn. Reviews over Discover Cars kun je lezen op Trustpilot. auto huren onbeperkte kilometers. Ze hebben bijna 30.

Ze hebben slechts een klein aantal negatieve recensies. bestelwagen huren. Net als bij Rentalcars klagen de meeste mensen wel dat Discover Cars weinig doet als er iets misgaat. We hebben de voordelen en nadelen van Discover cars nog even op een rijtje gezet. Onverslaanbare prijzen, het is gemakkelijk om de goedkoopste huurauto te vinden.

Je kan alles zien tijdens het boeken, inclusief de details van de verzekeringspolis. Gratis wijzigen en annuleren van je boeking (meestal tot 2 dagen van tevoren). Ja kan je exacte auto niet kiezen. De categorieën tonen een voorbeeldmodel, maar uw werkelijke auto kan een andere auto zijn. Discover Cars kan een budgetvriendelijk alternatief zijn voor Rentalcars.

De site is zeer gebruiksvriendelijk en alles verliep vlot tijdens onze verhuur. Een kleine reeks beoordelingen laat zien dat er frustraties kunnen ontstaan ​​wanneer er iets misgaat. De Basis CDW is standaard inbegrepen en kan tegen een meerprijs uitgebreid worden tot volledige dekking. Het is moeilijk om een ​​indicatieve prijs te geven, omdat dit van een hele reeks factoren afhangt. exclusieve auto huren.

Onze ervaring leert ons dat je voor een kleine auto (type Renault Clio) in het voorseizoen € 4 tot € 5 per dag moet rekenen. Alles verliep zeer vlot (auto huren maand). Op alle eilanden waren er verhuurkantoren op de luchthavens en aan de havens zodat het ophalen en inleveren van de wagen een fluitje van een cent was.Wij deden dit niet en dankten ook vriendelijk toen men het ons voorstelde bij het ophalen van de wagen - auto huren voor vakantie naar buitenland. Deze upsell praatjes zijn standaard bij het oppikken van huurwagens. Als je ze wenst te vermijden dan kan dat dus door via Sunny Cars te huren. Als je meerdere eilanden gaat bezoeken en daar iedere keer een andere auto hebt voorzien kan je gebruik maken van de 'Multi-Island-Hiring'.

Indien je er niets over terugvind en zeker wenst te zijn kan je het ook navragen bij het verhuurbedrijf. Dit vereenvoudigt de administratie bij de 2de en daaropvolgende wagens. In plaats van de waarborg voor de wagen iedere keer opnieuw te nemen wordt deze nu meegenomen en vrijgegeven na je laatste wagen.Houd dit dus zeker goed bij. Eenmaal de administratie is afgerond krijg je de sleutels van je wagen samen met een document waarop de huidige schade aan het voertuig is aangeduid. Alhoewel wij nooit hebben ervaren dat ze echt inspecteerden op krasjes wanneer we de wagen terugbrachten, raden we je toch aan om dit even te checken voordat je met je huurwagen naar je hotel vertrekt.

Neem eventueel foto’s van de toestand van de wagen zoals je hem krijgt in geval er achteraf discussies over zouden zijn. auto met aanhangwagen huren. Bij Sunny Cars, Rentalcars en Discover vars werkt men bijna steeds met full-full regeling wat wil zeggen dat je vertrekt met een auto met een volle tank en geacht wordt hem ook zo terug te brengen.Bij ons was deze 1 keer niet volledig vol (auto huren west vlaanderen). Ook hiervan kan je een foto nemen als blijkt dat deze niet vol is. Dit kan van pas komen op het moment dat je de wagen terug inlevert. Het terugbrengen van de wagen verliep zoals gezegd ook steeds zeer vlot. Men inspecteerde steeds kort de wagen en de tankinhoud en enkele minuten later was alles al ok.

Hiervoor heb je opnieuw het uittreksel van de waarborg van je kredietkaart voor nodig. Hieronder delen we nog een aantal interessant Azoren reistips (verhuis auto huren). In het buitenland rijden is uiteraard wel wat verschillend dan rijden in België maar in de Azoren viel dit uitstekend mee. Men rijdt trouwens gewoon rechts zoals wij.

De wegen zijn er rustig en de mensen rijden hoffelijk. Tolwegen hebben ze er nog niet ontdekt en files zijn er enkel als er koeien op de weg lopen 😀. De kwaliteit van de wegen is zoals hierboven gezegd over het algemeen ook relatief goed. Bij sommige bezienswaardigheden op de Azoren zijn de laatste meters onverhard maar in veel gevallen kun je dat vermijden door je wagen te parkeren op een wat verder afgelegen parking en dat kleine stukje te wandelen.

Huur verstandig met deze tips

Wil je een auto gaan huren op je vakantiebestemming om zo meer vrijheid te hebben en meer van de omgeving en bezienswaardigheden te zien? Waarop dien je te letten bij het huren van een auto op reis?  Hier lees je tips die je helpen bij het huren van een auto op vakantie. In dit artikel geven we antwoord op meeste voorkomende vragen en zaken waar je zeker moet op letten om de juiste wagen te huren tegen de laagste prijs. Lokaal een auto huren in het buitenland is vaak goedkoper, maar de taal kan een barrière vormen voor het maken van goede afspraken. Het allerbelangrijkste is dat je de tijd neemt bij het uitzoeken van een verhuurder. Het voordeel van grote internationale autoverhuurders is dat je de auto vooraf in Nederland kunt boeken via een Nederlandse website. Zo heb je alle tijd om de voorwaarden rustig en zorgvuldig door te lezen in je eigen taal.

Kies een auto die ruim genoeg is

Kies voor een auto die ruim genoeg en ga niet uit van een gratis upgrade ter plaatse. Want als je met vier personen en vijf flinke koffers ter plekke een formulier voor een kleine auto op de balie legt, dan is het kassa voor de verhuurder. Je bent dan een makkelijk prooi en betaalt de hoofdprijs voor je upgrade. Een budget auto is fijn, maar niet altijd even zuinig als je bijvoorbeeld door de bergen rijdt. Een sterkere motor weet beter raad met meer passagiers en bagage: de motor van de auto hoeft dan namelijk niet constant tot het uiterste gedreven te worden, wat resulteert tot zuiniger rijden.

Verzekering en 24/24 pechbijstand

Wil je goedkoop een auto huren? Dan zijn er een heel aantal dingen om rekening mee te houden. Of je nu een auto wil huren in Nederland, Spanje of Amerika, er zijn een paar tips die je altijd kan gebruiken. Het huren van een auto is zo geregeld maar de keuze uit verschillende auto’s en aanbieders is enorm. Soms lijkt een bepaalde huurauto heel goedkoop maar als je iets beter naar de voorwaarden kijkt, blijken er toch wat addertjes onder het gras te zitten. Om je te helpen zo goedkoop mogelijk een auto te huren, hebben we hier 6 handige tips voor je op een rijtje gezet. Met Luxauto gaat u veilig de weg op. Een vlotte verhuiswagen huren, een handig minibusje voor op vakantie of een degelijk bedrijfsvoertuig? We helpen u de beste keuze maken bij autoverhuur. Als klant van Luxauto geniet u bovendien van 24u/24u Europese bijstand bij pech met uw huurwagen.  Daarnaast zijn al onze wagens verzekerd. Hoe gaat autoverhuur bij Luxauto concreet in zijn werk? Lees onze huurgids.

Latest Posts

Kinesist Knokke

Published Jun 21, 24
4 min read

Thaise Massage In Diensten En Vakmensen

Published Jun 18, 24
8 min read

Rueanthai Massage - Noordwijkerhout

Published Jun 10, 24
7 min read